3D LIB in beelden

Het digitaliseren van het Luchthavenindelingsbesluit (LIB)┬áis al een aantal keren onder de aandacht geweest in de blog van Viewpoint. Naar aanleiding van de publicatie in de laatste uitgave (november 2012) van Provero, ‘digitalisering optimaal benut?!’ is het verhaal nu ook in beelden opgezet. Dit als aanvulling van het tekstuele gedeelte in de publicatie die verrijkt is met Augmented Reality (AR), bij scannen van de pagina worden deze beelden op de pagina getoond.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Over Viewpoint bv

Viewpoint is meer dan een tekenbureau alleen. Zij is bij uitstek het bureau voor de digitalisering en technische uitwerking van al uw plannen. Viewpoint opereert voornamelijk op het technische vlak binnen de Ruimtelijke Ordening. Zij houdt zich bezig met het verlenen van diensten en het maken van producten op het gebied van GEO-ICT en planpresentaties. Tevens houdt Viewpoint zich bezig met het implementeren van producten en diensten in relatie tot GEO-ICT. Bezoek onze website op www.viewpoint.nl

Nog geen reactie... Laat als eerste een reactie achter!