Vraag Viewpoint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kent het wel: morgen moet het ruimtelijk plan op www.ruimtelijkeplannen.nl zichtbaar zijn maar u krijgt het niet gepubliceerd. Uw collega is op vakantie. Zit er een fout in de aangeleverde dataset of ligt het toch aan het systeem? Of deze: de publicatie van een Omgevingsvergunning moet morgen gereed zijn en de Geometrische plaatsbepaling moet nog gemaakt worden. Voor al deze zaken die snel en adequaat opgelost moeten worden, kunt u terecht bij Viewpoint.

‘Vraag Viewpoint!’ is te bereiken via 0411 653 590 of vraag@viewpointbv.nl; ook kunt u vragen Viewpoint contact op te laten nemen. Problemen of vragen kunnen telefonisch, via de mail of op afstand (Desktop Sharing) behandeld worden. Uiteraard kan Viewpoint ook persoonlijk langs komen om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden.

Omdat Viewpoint software-onafhankelijk werkt kan ze al uw vragen ten aanzien van landelijke IMRO (beheer,- codeer- en beheer) software behandelen. Foutief aangeleverde datasets worden op aanvraag gecontroleerd en gecorrigeerd. Behalve incidenteel kan Viewpoint ook voor een langere tijd de publicatie van uw ruimtelijke plannen naar www.ruimtelijkeplannen.nl overnemen. Bijvoorbeeld bij een reorganisatie of afwezigheid van de verantwoordelijke medewerker. Daarnaast kan Viewpoint de door verschillende bureaus en particulieren aangeleverde datasets controleren, eventueel corrigeren en terugleveren (met foutenrapport) aan de opdrachtnemer. Dit neemt u veel werk uit handen.

Onder de noemer ‘Service voor kleine plannen’ levert Viewpoint razendsnel, zonder veel administratieve handelingen en voor een scherpe prijs een Postzegelbestemmingsplan, Omgevingsvergunning of Voorbereidingsbesluit.

Tenslotte kunt u bij ‘Vraag Viewpoint!’ terecht voor al uw vragen over bestaande of nieuwe Praktijkrichtlijnen, de RO Standaarden 2012 (wat die voor u en uw organisatie gaan betekenen) en toepassingen van juridische instrumenten en de digitalisering van bijvoorbeeld Structuurvisies (IMRO) of Welstandsnota’s (IMWE). Ook over het combineren en raadplegen in een gebruiksvriendelijke viewer van bovenstaande Informatiemodellen kan ‘Vraag Viewpoint!’ u alles vertellen.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Over Sander Hoosemans

Adviseur GEO/RO bij Viewpoint b.v.

Nog geen reactie... Laat als eerste een reactie achter!