Interview tijdens Provero congres

 

Viewpoint
We groeien meer en meer naar een digitale markt waarin het persoonlijk denkproces en handelen gaat veranderen. Waar nu nog vaak naar analoge informatie wordt gegrepen zal vanwege efficiëntie en beschikbaarheid steeds meer gebruik worden gemaakt van beschikbare digitale informatie. De digitalisering zal de komende decennia in alle lagen van de maatschappij doorzetten. De behoefte aan snel via internet ontsloten geo-data en daaruit af te leiden informatie zal toenemen. De markt is zich hier van bewust, maar (nog) niet in staat de wijzigingen in informatiebehoefte en snelheid van ontwikkeling op eigen kracht bij te houden. De verwachting is dat er een verschuiving plaats vindt naar meer gespecialiseerde externe ondersteuning en facilitering. Omdat Viewpoint groeiende is in deze digitale markt en haar kansen grijpt, ziet ze ook de noodzaak om de markt in die behoefte te voorzien.

Geografische applicaties (GAPP’s)
In de GAPP’s van Viewpoint zijn de laatste GIS technieken op technologisch- en presentatiegebied toepasbaar gemaakt in handige, op maat gemaakte applicaties en stellen de gebruiker in staat om beter en slimmer informatie op te vragen doordat de veelal grote informatiestroom gestructureerd, geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk wordt aangeboden.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Over Viewpoint bv

Viewpoint is meer dan een tekenbureau alleen. Zij is bij uitstek het bureau voor de digitalisering en technische uitwerking van al uw plannen. Viewpoint opereert voornamelijk op het technische vlak binnen de Ruimtelijke Ordening. Zij houdt zich bezig met het verlenen van diensten en het maken van producten op het gebied van GEO-ICT en planpresentaties. Tevens houdt Viewpoint zich bezig met het implementeren van producten en diensten in relatie tot GEO-ICT. Bezoek onze website op www.viewpoint.nl

Nog geen reactie... Laat als eerste een reactie achter!