ArcGis les op het ROC

Het ROC Midden-Brabant te Tilburg heeft Viewpoint gevraagd om lessen te verzorgen in ArcGis. Het gaat hierbij om leerlingen van het 3e en 4e leerjaar van de opleiding Cityplanning. Het doel van de cursus is om de leerlingen kennis te laten maken met de basisfunctionaliteiten van ArcGis. Verder worden er aan de hand van opdrachten praktijkvoorbeelden onder de aandacht gebracht.
Een belangrijk product is de digitale veldinventarisatie in relatie tot de bestemmingsplankaart. Het doel daarbij is de leerlingen in ArcGis een digitale veldinventarisatie voor te laten bereiden, de inventarisatie uit te laten voeren en deze uiteindelijk te laten uitwerken tot een globale bestemmingsplankaart.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Over Ronald van Delft

medewerker GIS bij Viewpoint b.v.

Nog geen reactie... Laat als eerste een reactie achter!