Viewpoint duikt mee

De nevel en mist die op oudejaarsdag al als een deken over een groot deel van het land liggen, houden aan tot in de nacht.

Ook moeten mensen die op nieuwjaarsnacht naar buiten gaan rekening houden met een lokale motregenbui.

Volgens het KNMI blijft de kans op nevel voor het hele land gelden. In het zuidoosten is er kans op dichte mist. Koud wordt het niet: de minimumtemperatuur loopt uiteen van 2 graden in Zuid-Limburg tot 5 graden in het westen.

Met deze ‘milde’ temperaturen voor de tijd van het jaar, was het aangenaam te ‘dippen’ in het zoute water.
Deze traditie is namelijk niet altijd even aantrekkelijk uit te voeren. Bij temperaturen ver onder het vriespunt krab je eerst eens achter de oren voordat met de flow van de meute wordt ingestemd. Nee dan kun je beter aftasten en even wachten tot de eerste ‘helden’ het strijdtoneel verlaten.
In dit geval een uitbundig tafereel dat ook dit mooie plaatje heeft opgeleverd.

Misschien moeten we de droom van de nieuwjaarsduik eens gaan verwezenlijken en er een heus bedrijfsuitje van maken. Benieuwd welke ‘helden’ van Viewpoint dan de sokken daadwerkelijk uittrekken.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Over Viewpoint bv

Viewpoint is meer dan een tekenbureau alleen. Zij is bij uitstek het bureau voor de digitalisering en technische uitwerking van al uw plannen. Viewpoint opereert voornamelijk op het technische vlak binnen de Ruimtelijke Ordening. Zij houdt zich bezig met het verlenen van diensten en het maken van producten op het gebied van GEO-ICT en planpresentaties. Tevens houdt Viewpoint zich bezig met het implementeren van producten en diensten in relatie tot GEO-ICT. Bezoek onze website op www.viewpoint.nl

Nog geen reactie... Laat als eerste een reactie achter!