Provero 13 oktober 2010

Na DURP en de invoering van de digitale aspecten van de Wro zijn digitale ruimtelijke instrumenten binnenkort gemeengoed in Nederland. Althans dat is het streven. Dat betekent niet dat komende jaren geen expliciete aandacht meer nodig is voor ontwikkelingen op het snijvlak van de ruimtelijke ordening en ICT.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Over Viewpoint bv

Viewpoint is meer dan een tekenbureau alleen. Zij is bij uitstek het bureau voor de digitalisering en technische uitwerking van al uw plannen. Viewpoint opereert voornamelijk op het technische vlak binnen de Ruimtelijke Ordening. Zij houdt zich bezig met het verlenen van diensten en het maken van producten op het gebied van GEO-ICT en planpresentaties. Tevens houdt Viewpoint zich bezig met het implementeren van producten en diensten in relatie tot GEO-ICT. Bezoek onze website op www.viewpoint.nl

Nog geen reactie... Laat als eerste een reactie achter!